Sună-ne!  0720682903

Camere supraveghere video

Ești în căutarea unui sistem de supraveghere video pentru casa sau afacerea ta?

Cu siguran╚Ť─â firma noastr─â ├«╚Ťi poate fi un partener de ├«ncredere pentru a alege cea mai bun─â solu╚Ťie. Las─â-ne un mesaj ├«n sec╚Ťiunea de contact sau sun─â direct la 0720682903 pentru a intra ├«n leg─âtur─â cu unul din tehnicienii no╚Ötri.

camera de supraveghere hikvision

De ce s─â montezi un sistem de supraveghere video?

Nevoia mont─ârii unui sistem de supraveghere video a devenit din ce ├«n ce mai mare odat─â cu trecerea timpului. Fie c─â vorbim de obiective precum o cas─â, cl─âdiri de birouri sau hale industriale, nu putem neglija securitatea acestora. 

Electro Urban este solu╚Ťia perfect─â pentru cei care doresc sa ├«╚Öi protejeze proprietatea ╚Öi s─â se simt─â ├«n siguran╚Ť─â ├«n propria cas─â. Firma noastr─â este licen╚Ťiat─â IGPR pentru montajul sistemelor de securitate de orice gen. Preciz─âm c─â persoanele fizice, care nu sunt autorizate, nu au dreptul de a monta astfel de sisteme ╚Öi pot suferi sanc╚Ťiunile prev─âzute de legea 333/2003.

Trebuie men╚Ťionat c─â, ├«n cazul unui proces, doar interven╚Ťiile de montaj autorizate pot constitui probe.

Camerele de supraveghere puse la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor no╚Ötri ofer─â o calitate video excep╚Ťional─â ╚Öi o conectivitate f─âr─â probleme. A╚Öadar, ve╚Ťi pute╚Ťi vedea tot ce se ├«nt├ómpl─â ├«n casa dumneavoastr─â indiferent unde v─â afla╚Ťi.

├Än plus, Electro Urban v─â poate oferi un raport calitate-pre╚Ť excelent. Camerele noastre sunt echipate cu caracteristici avansate, cum ar fi detec╚Ťia mi╚Öc─ârii ╚Öi alertele instantanee, ├«n acela╚Öi timp fiind accesibile tuturor buzunarelor.

Statisticile arat─â c─â prezen╚Ťa camerelor video ├«n loca╚Ťia deservit─â poate reduce considerabil inten╚Ťia de a p─âtrunde fraudulos ├«n acel spa╚Ťiu din motive evidente. 

Posibilitatea acces─ârii ├«n orice moment a spa╚Ťiului monitorizat ofer─â totodat─â un anumit confort ╚Öi siguran╚Ť─â.

Cu Electro Urban pute╚Ťi fi siguri c─â v─â afla╚Ťi ├«ntr-o cas─â sigur─â ╚Öi protejat─â. Investi╚Ťi ├«ntr-o solu╚Ťie de supraveghere de calitate ╚Öi ave╚Ťi lini╚Ötea min╚Ťii ╚Ötiind c─â proprietatea ╚Öi familia dumneavoastr─â sunt ├«n siguran╚Ť─â. Alege Electro Urban pentru camerele tale de supraveghere ╚Öi bucur─â-te de siguran╚Ť─â ╚Öi lini╚Öte!

Contacteaz─â-ne!Arrow down white right