Sună-ne!  0720682903

Despre Noi

Cine Suntem?

Suntem soluția pentru nevoia ta de electrician autorizat București. Avem o echipă electricieni cu experiență în instalații electrice și ne propunem să îmbunătățim serviciile oferite în domeniul instalațiilor electrice. Ne diferențiază spiritul tânăr, dorința de a revoluționa și entuziasmul de a repara ce timpul a deteriorat.

Oferim soluții profesionale de calitate și fiabile. Punem preț pe unelte și materiale de calitate iar execuția lucrărilor este conform reglementărilor în vigoare. În plus, ținem pasul cu tehnologiile și cu noutățile în domeniu. Suntem abonați la reviste și publicații de specialitate, participăm la conferințe în domeniu, atât în țară cât și în străinătate.

ElectroUrban la light+building Frankfurt

De ce să alegi ElectroUrban – Ideal Electric Construct SRL?

Firma noastră este atestată ANRE pentru proiectarea și execuția instalațiilor electrice.

Suntem licențiați IGPR pentru instalare, modificare sau întreținere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției. Astfel am realizat baza legală desfășurării activității.

Este important ca de fiecare dată să soliciți intervenția unui specialist autorizat.

Nu lăsa siguranța casei tale pe mâna oricui crede că ‘merge și așa’. Alege Electro Urban – Electrician Autorizat din București și Ilfov – pentru instalația electrică din firma sau din casa ta!

Contactează-ne!arrow down right white