Sună-ne!  0720682903

Politica de Confidențialitate

Cine suntem?

IDEAL ELECTRIC CONSTRUCT SRL, oferind servicii de instalații electrice în București și Ilfov, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/6188/2022, cod unic de înregistrare nr. 46813419.

Pentru orice întrebări legate de această politică de confidențialitate sau despre datele personale pe care le prelucrăm, ne puteți contacta prin e-mail la [email protected].

Scopul acestei politici?

Scopul acestei politici este de a vă informa cum IDEAL ELECTRIC CONSTRUCT SRL, prin intermediul site-ului ElectroUrban.ro, colectează, folosește și protejează datele personale ale clienților și vizitatorilor săi.

Ce tip de date colectăm?

ElectroUrban.ro colectează date care sunt necesare pentru a îmbunătăți serviciile oferite, cum ar fi:

 • Date de utilizare și interacțiune cu site-ul, prin intermediul Google Analytics și Microsoft Clarity;
 • Date de contact atunci când ne trimiteți o solicitare prin formularul de contact de pe site.

Nu colectăm date personale precum nume, adrese de e-mail sau numere de telefon fără consimțământul dumneavoastră explicit.

În ce scop prelucrăm datele?

Datele colectate sunt folosite pentru:

 • Analiza și îmbunătățirea performanței site-ului;
 • Răspuns la solicitările trimise prin formularul de contact.

Cât timp păstrăm datele?

Datele personale sunt păstrate pe durata necesară pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate și conform cerințelor legale.

Cum păstrăm datele în siguranță?

Implementăm măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, furtului și utilizării neautorizate, divulgării sau modificării.

Ce drepturi ai?

Conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR), beneficiezi de următoarele drepturi:

 1. Dreptul de acces: Poți solicita confirmarea prelucrării datelor personale și acces la datele tale personale pe care le deținem.
 2. Dreptul la rectificare: Dacă datele personale pe care le deținem sunt inexacte sau incomplete, ai dreptul să ne ceri să le actualizăm.
 3. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): Ai dreptul să ne ceri să ștergem datele tale personale, atunci când nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate, sau când retragi consimțământul pe baza căruia se face prelucrarea și nu există alt temei juridic pentru prelucrare.
 4. Dreptul de a restricționa prelucrarea: Poți solicita restricționarea prelucrării datelor tale personale în anumite condiții, de exemplu, atunci când contesti exactitatea datelor sau când te-ai opus prelucrării.
 5. Dreptul de a obiecta la prelucrare: Ai dreptul de a te opune oricând, din motive legate de situația ta particulară, prelucrării datelor personale care te privesc, inclusiv profilarea pe baza acestor dispoziții.
 6. Dreptul la portabilitatea datelor: În cazurile în care prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau pe un contract și se efectuează prin mijloace automatizate, ai dreptul să primești datele personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și lizibil automat și ai dreptul să transmiți aceste date altui operator.
 7. Dreptul de a depune plângere la o autoritate de supraveghere: Dacă ai nelămuriri sau reclamații cu privire la modul în care prelucrăm datele tale personale, poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România (https://www.dataprotection.ro).

Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de mai sus. Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legislația aplicabilă și în termenul legal stabilit.

Actualizări ale politicii

Politica de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Ultima actualizare a fost făcută la data de 2 noiembrie 2023. Vă încurajăm să revizuiți această politică periodic pentru a fi la curent cu modul în care vă protejăm informațiile.